En sund psyke er i balance mellem tanke og følelse

At skabe psykisk balance i hverdagen drejer sig om din virkelighedsopfattelse. Hvis du vil forstå virkeligheden, må du forstå, hvordan den er sammensat.

Psyken skaber i høj grad den virkelighed, du lever i. Oplevelsen af mening kommer indefra. Denne indsigt er udgangspunktet, når du skal skabe stabilitet. Herigennem vil du opnå en større følelse af kontrol med de ting, der sker i dit liv.

Det, jeg ønsker, med denne tilgang, er at hjælpe dig med at berolige din psyke, så du får det nødvendige overskud til at se og arbejde med dit tankemønster. Målet er, at du lærer at undgå uhensigtmæssige og sårbare tanker og i stedet lærer at blive mere opmærksomhed på dine ressourcefulde følelser.

En varig ændring af dit liv

Jeg har meget gode erfaringer med at skabe holdbar psykisk balance hos mine klienter gennem min særlige blanding af kognitionspsykologi og buddhistisk psykologi. Den buddhistiske psykologi har jeg studeret gennem flere år hos Tarab Tulku XI. I den del af buddhismen, der handler om psykolog, er praksis aldrig adskilt fra videnskaben om psyken og fænomenerne.

Målet for den buddhistiske praksis herunder meditationsøvelser er at opnå erkendelse af psyken og fænomenernes dybeste natur. Derfor kan dele af den buddhistiske praksis anvendes i psykoterapeutisk sammenhæng.