Livskriser

Alle kommer på et tidspunkt ud for en livskrise. Det er ikke muligt at gå igennem et helt liv uden at opleve en livskrise. Alle kommer ud for dødsfald i nærmeste familie.

Alle kommer ud for sygdom hos enten sig selv eller de nærmeste. Mange oplever brud som følge af skilsmisse eller svigt. Nogle oplever afskedigelse eller andre voldsomme ændringer i det sociale liv. Livskriser er noget, vi alle kommer ud for. Nogle gange har vi vanskeligt ved at håndtere det.

Jeg kan hjælpe dig med at håndtere din livskrise. Sorg kan være invaliderende, hvis du ikke får den bearbejdet. Det kan svært at få sorgen forløst, når det, der er mistet, aldrig kommer tilbage.

Jeg kan hjælpe dig med at bearbejde sorgen, så du bedre kan acceptere den. Jeg kan hjælpe dig med at flytte fokus over på andet end det, der gør ondt. Jeg kan hjælpe dig med at forvandle din sorg og dit traume til en meningsfuld del af din fortid.

Her er en række eksempler på begivenheder, der kan sætte gang i en livskrise af den slags, som du måske befinder dig i:

  • Dødsfald
  • Sygdom, egen eller pårørendes
  • Skilsmisse
  • Afskedigelse
  • Pensionering

Oplever du, at du har svært ved at komme ud af krisen, og at du hænger fast i sorgen, så kontakt mig. Jeg kan hjælpe dig med at komme videre.